Back to Top

februari, 2022

17feb19:3021:00Terug naar jouw kernDurf jij echt in de spiegel te kijken19:30 - 21:00 Inschrijven

Programma samenvatting

๐“๐ž๐ซ๐ฎ๐  ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ค๐ž๐ซ๐ง | Tijd 19.30 โ€“ 21.00 uur.

โ€“ Al zo lang worden we afgeleid en komen we moeilijk bij onze ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ž. Je weet dat het anders moet maar het lukt niet.
โ€“ De externe druk wordt opgevoerd en de ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ง๐ž ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ neemt toe en jij voelt dat.
โ€“ De verandering komt niet van anderen of van structuren die het nu voor het zeggen hebben. ๐ƒ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ.

Zoals Einstein zei: โ€˜problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde denkniveau als waarop ze veroorzaakt zijnโ€™. Ik vertaal dit even vrij dat het radicaal anders moet op een manier die we nog niet kennen.

We gaan een video bekijken die iets raakt op een ๐๐ข๐ž๐ฉ ๐ง๐ข๐ฏ๐ž๐š๐ฎ ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐›๐ข๐ฃ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง worden aangesproken om zich verder te ontwikkelen.
Deze video geeft je de start om een programma van ๐ณ๐ฎ๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  op te starten, zodat jij de verandering wordt.
Het programma is op donatie basis en je kunt op elke moment stoppen. Het is niet bij mij, ik breng dit alleen onder jullie aandacht.
Ben je nieuwsgierig dan doe mee!

Dit is een online lezing waarvoor je een link krijgt toegestuurd.

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

Aangeboden door

Rein Thijssen

Direct aanmelden

Inschrijven

Investering

Investering: โ‚ฌ 10,- per persoon.

X