Back to Top

juni, 2019

This is a repeating event

07jun16:0018:00Op weg naar mijn essentiemet Diana Moonen en Juul Goossens16:00 - 18:00 Inschrijven

Programma samenvatting

Eisen, verwachtingen, verlangens, overtuigingen, gevoelens en situaties….

Dit zijn allerlei invloeden die vaak bepalen welke keuzes we maken. Maar wat wil jij? Wie ben jij werkelijk? Ook jij zit boordevol talenten en krachten en een intuïtie die je zonder nadenken kan vertellen waar je heen moet. Door je talenten te ontdekken en in te zetten voor jezelf kan je nieuwe uitdagingen met een heldere blik aangaan.
Samen met de paarden gaan we ontdekken wie je écht bent. Paarden hebben een zuivere verbinding met de natuur en reflecteren zonder oordeel wat er binnen in jou leeft. We gaan werken met dat wat jij ons geeft. Graag lopen we een stukje met je mee op weg naar jouw essentie.

Voor wie?
Voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar “ware zelf”. Van een nieuwsgierig avonturier tot de mens die te maken heeft met serieuze uitdagingen. Iedereen is welkom.

Wat gaan we doen?
De eerste drie sessies bepalen de weg. Door middel van een Chakra Healing en coach sessie met de paarden gaan we kijken wat jouw essentie nodig heeft om tot uiting te komen. Wat zijn jouw talenten en hoe kunnen we die vorm geven?

Wat is het doel?
Het terugvinden van jouw kracht en daar een praktische vorm aan geven. Deze praktische vorm gaan we dusdanig oefenen dat je dit voor jezelf op ieder gewenst moment in kan zetten.

Tijd

(Vrijdag) 16:00 - 18:00

Locatie

Ventura - paardenbak boerderij

Schoolweg 150

Direct aanmelden

Inschrijven

Investering

Kosten: €35 per sessie, met een minimum van 10 sessies

Wanneer: vanaf mei op vrijdagen om van 16.00 tot 18.00 uur (deze tijden zijn echter flexibel en in overleg).

Tel: 06 46 618 607 Diana Moonen

X