Back to Top

april, 2019

16apr19:3021:30Meditatief schilderenWil jij lekker ontspannen? Je werk en dagelijkse beslommeringen even helemaal loslaten?19:30 - 21:30 Inschrijven

Programma samenvatting

Wil jij lekker ontspannen? Je werk en dagelijkse beslommeringen even helemaal loslaten?

Neem dan tijd voor jezelf om te ontdekken wat er allemaal in je leeft. Kom naar de cursus intuïtief en meditatief schilderen. Artistieke aanleg of ervaring zijn niet nodig.

Het enige wat je nodig hebt is de wens je te ontplooien, ontspannen en je intuïtie te laten spreken. Je leert te vertrouwen op je gevoel en gedachten los te laten. Kies de kleuren en vormen die je op dat moment aanspreken en verwonder je over hetgeen ontstaat onder je handen.

Neem de vrijheid om te spelen met het thema, de materialen en de verf. Het is een middel om dát wat in je leeft naar buiten te brengen. Hierdoor kun je ook in het dagelijkse leven meer vertrouwen op je intuïtie en gevoelens bij het maken van keuzes.

Tijdens de cursus werken we met diverse technieken en materialen zoals aquarel, pastelkrijt, waskrijt en houtskool. Ieder avond wordt ingeleid met een inspirerend thema.

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Stichting Centrum 't Ven - zuilenruimte

Schoolweg 148, 5916PL

Aangeboden door

Jan de Kok

Direct aanmelden

Inschrijven

Investering

12 lessen €180,00, op dinsdagavond van 19.30u tot 21.30u. Inclusief verf, materialen, koffie en thee.

Startdatum: dinsdagavond 16 april (vervolgdata worden met de deelnemers afgestemd)

Gelieve aanmelden bij: jandekok [at] kpnmail.nl of op mobiel telefoonnummer 06 514 76 965

X