Back to Top

maart, 2018

31mar10:0016:00Stiltedag - Mindfulness in klooster MariadalStiltedag: ''Mindfulness betekent: met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordeel''. 10:00 - 16:00 Inschrijven

Programma samenvatting

De Stiltedag

Inhoud: Op deze dag zul je begeleide mindfulness/meditatieoefeningen aangereikt krijgen zoals: *zitten in aandacht *bewegen in aandacht *bodyscan *loopmeditatie *stiltewandeling (buiten) *oefening in mededogen en compassie.

Wat de dag bijzonder maakt is dat je in volledige stilte, zonder contact met andere deelnemers, jouw ervaringen beleeft. Ook de pauzes en lunch zijn in stilte.

Voor wie: Het is fijn als je ervaring hebt met mindfulness en/of meditatie. Maar als je geen of weinig ervaring hebt, als je nieuwsgierig bent en je aangetrokken voelt om in stilte je aandacht naar binnen te richten, ben je ook van harte welkom.

Wanneer:
zaterdag 31 maart
zondag 10 juni
zaterdag 22 september
zaterdag 17 november

Om 9.30 ontvangst met koffie en thee; we starten om 10.00 uur en ronden af om 16.00 uur.

*Er zijn matjes, meditatiekussens/bankjes, dekens en stoelen aanwezig. Zorg voor warme sokken en sjaal als je het snel koud hebt. We gaan ‘s middags een stiltewandeling buiten maken. Zorg voor geschikte kleding en wandelschoenen.

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:00

Locatie

Stichting Centrum 't Ven - zuilenruimte

Schoolweg 148, 5916PL

Aangeboden door

K-N.O.W.

Direct aanmelden

Inschrijven

Investering

Investering: €30,- p.p. Dit is inclusief koffie/thee en lunch.  Graag bij aankomst contant betalen.

X