Back to Top

februari, 2022

19feb10:0016:30Stiltedag - Compassie in klooster MariadalCompassie, ook wel mededogen genoemd, is een kwaliteit van het hart die ons kan helpen om met meer gemak en vriendelijkheid aanwezig te zijn in moeilijke situaties in ons leven.10:00 - 16:30 Inschrijven

Programma samenvatting

De Stiltedag

Inhoud: Op deze dag krijg je begeleide compassie/meditatieoefeningen aangereikt zoals: *zitten in aandacht *bewegen in aandacht *bodyscan *loopmeditatie *stiltewandeling (buiten) *oefening in mededogen en compassie.

Wat de dag bijzonder maakt is dat je in volledige stilte, zonder contact met andere deelnemers, jouw ervaringen beleeft. Ook de pauzes en lunch zijn in stilte.

Voor wie: Het is fijn als je ervaring hebt met mindfulness en/of compassie. Maar als je weinig ervaring hebt, als je nieuwsgierig bent en je aangetrokken voelt om in stilte je aandacht naar binnen te richten, ben je ook van harte welkom. We voeren dan wel een kennismakings- gesprek voor de stiltedag.

Wanneer: zaterdag 19 februari 2022

Om 9.45 ontvangst met koffie en thee; we starten om 10.00 uur en ronden af om 16.30 uur.

*Er zijn matjes, meditatiekussens/bankjes, dekens en stoelen aanwezig. Zorg voor warme sokken en sjaal als je het snel koud hebt. We gaan ‘s middags een stiltewandeling buiten maken. Zorg voor geschikte kleding en wandelschoenen.

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:30

Locatie

Stichting Centrum 't Ven - Gundisalva Zaal

Schoolweg 148, 5916PL, Venlo

Direct aanmelden

Inschrijven

Investering

Investering: €75,- p.p. Dit is inclusief koffie/thee en uitgebreide gezonde lunch, verzorgd door Puur Marina.  Graag bij aankomst contant betalen.

X