Back to Top

januari, 2019

This is a repeating event

27jan10:0016:00Stiltedag - mini-retraite, een dag voor jezelf10:00 - 16:00 Inschrijven

Programma samenvatting

Er is zoveel drukte in de wereld en in ons hoofd. Alles moet sneller en er is een constante druk om zaken gedaan te krijgen. We krijgen steeds meer prikkels en informatie (mailen, appen, bellen, social media etc).

Herkenbaar? Wellicht verlang jij er dan ook naar om af en toe alle ramen en deuren dicht te maken. Om gewoon eens een dag in stilte tot jezelf te komen en te Zijn…. Om te genieten van de edele stilte zonder al dat gepraat, mindful te wandelen in de klooster-binnentuin, in een comfortabele stoel te zitten en te staren naar een schilderij of monumentale elementen van het kloostergebouw of gewoon eens lummelen en niets doen. Je kunt de tijd nemen om alleen of samen te mediteren en in stilte te eten.

Kom thuis bij jezelf en neem de rust en stilte van het klooster mee als je na deze dag weer verder op reis gaat.

Tijd

(Zondag) 10:00 - 16:00

Locatie

Stichting Centrum 't Ven

Schoolweg 148, 5916PL

Programma details

Lees meer

Aangeboden door

K-N.O.W.

Direct aanmelden

Inschrijven

Investering

Deze dag is op basis van vrijwillige donatie. Dus afhankelijk van de waarde die deze Stilte-dag voor jou persoonlijk heeft, ben je vrij om in het kader van schenken en ontvangen zelf een passende bijdrage te doen. Koffie, thee, water en fruit (voor de hele dag) en een middaglunch worden verzorgd voor euro 20,- p.p.

X