Back to Top

De kracht van je persoonlijke visie

''Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg'' (Loesje)

Waarom

 

Omdat je jezelf innerlijk aangetrokken voelt tot een hoger doel. Je verlangt naar meer betekenis en inhoud in je werk en/of je dagelijkse bezigheden. Het liefst wil je meer vanuit je eigen waarden, kracht en zelfvertrouwen een bijdrage leveren. Dit geldt voor de organisatie waarvoor je werkt, de maatschappij en de wereld om je heen.

 

Met deze leergang gun je jezelf de tijd om op zoek te gaan naar jouw kompas. Deze richtingaanwijzer geeft antwoord op vragen als:

- Wie ben ik?
- Wat is mijn potentieel?
- Wat wil ik?
- Waarom?

Programma

 

De leergang is opgezet als dynamisch cursusprogramma. Je kunt op elk moment instappen en je bepaalt zelf je tempo. Na een intakegesprek ben je vastbesloten om op weg te gaan.

 

Programma onderdelen:

- waarden als kompas
- potentieel en kwaliteiten
- hoger doel en missie
- gewaagd doel en uitdagingen

 

De cursusmiddagen bestaan uit inspirerende presentaties, (groeps)oefeningen en intervisie. Onderweg ontvang je ‘Quests’. Dit zijn uitdagende opdrachten om op zoek te gaan naar antwoorden. Op deze manier werk je aan je eigen kompas. 

 

Om op lange termijn een stevige verankering van je pad te waarborgen kun je deelnemen aan de terugkom-sessies.

Resultaat

 

Jouw persoonlijke visie krachtig geformuleerd op 1 A4.

 

Een ontdekkingsreis die je samen met anderen maakt in de richting van jouw bestemming.

 

In je werk en bezigheden ervaar je meer:

- enthousiasme en energie
- vertrouwen bij keuzes
- voldoening en perspectief
- vreugde en welbevinden

 

Voor de een betekent dat het roer omgooien en direct aan de slag gaan. Een ander gaat liever stap voor stap op onderzoek zonder rigoreuze veranderingen.

 

Hoe het ook zij… je wilt op reis..

 

Aanmelden

Duur
Elke 3 weken op vrijdagmiddag
Van 14.00 uur tot 17.00 uur
Totale doorlooptijd van circa 1 jaar

 

Data
Doorlopende inschrijving mogelijk.

Startdatum nieuwe leergang:
02-11-2018

 

Investering
€ 1200,- exclusief B.T.W.

De training is inclusief:
12 lessen
4 guiding sessies van 1,5 uur
Cursusmaterialen en ''Quests''
- Raadpleging van de trainers
Koffie en thee

 

Deelnemers
Max. 20 deelnemers

 

 

Profiel trainer

 

Léon Keiren (1964)

Als vader van vijf kinderen geniet ik samen met mijn vrouw Karen van onze levensreis.
Ik heb 26 jaar ervaring opgebouwd in de rol van leidinggevende, project manager en (internationaal) trainer/adviseur. 
Sinds 2001 leid ik een eigen praktijk voor coaching en counseling. Als oprichter, pionier en creatief ondernemer ervaar ik veel energie, plezier en verbinding in het groeiproces van ons kenniscentrum. Deze multidisciplinaire groep van bijzondere mensen heeft als doel een voorbeeld te zijn voor het nieuwe leven en werken. De leerprogramma’s zijn vooral gericht op het begeleiden van de ontwikkeling, groei en welzijn van mens en organisatie.
Naast het ondernemerschap ligt mijn hart in de overdracht van kennis als gids en leraar. Mijn kracht zit daarbij vooral in verbindend leiderschap, communicatie, mind/body training en praktische levensvaardigheden. Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien hoe mens en organisatie tijdens onze begeleiding meer bewust worden en samen groeien.

Profiel trainer

 

Yvon Huibers(1968) 
Samen met mijn Man Marcel en onze twee zonen geniet ik met volle teugen van alle mooie en leerzame dingen die het leven ons te bieden heeft. Ik ben als coördinator jarenlang verantwoordelijk geweest voor het opzetten en uitvoeren van adequate zorg ten behoeve van mensen met complexe zorgvragen. Verder heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie en oplossingsgerichte therapie. Dit vormt samen met levenservaring en beoefening van meditatie het fundament van mijn werk als trainer. Mijn kwaliteiten ‘onbaatzuchtig luisteren’ en ‘inspirerend overdragen’ kan ik zo mooi tot uitdrukking brengen. Vanuit mijn wezen wil ik er volledig kunnen zijn voor de ander. Dat betekent in het hier en nu, vanuit mijn hart, met liefde, mededogen en inzicht mensen helpen zich te openen om diepere patronen te doorleven en op te ruimen. Om dit nog beter vorm te kunnen geven volg ik op dit moment, met ongelooflijk veel enthousiasme, de opleiding tot trans-persoonlijk therapeut, aan het Boswijk instituut in Doorn.

Profiel trainer

Rein Thijsen(1967)
Project manager, trainer/guide op het gebied van vitaliteit en gezondheidsmanagement

Profiel trainer

 

Karen Heijster (1974)
Ik ben moeder van drie zonen, twee cadeau-dochters en getrouwd met Leon, met wie ik ook samen werk in Klooster Mariadal. Ik geef daar Mindfulnesstraining samen met collega-trainer Leen Hermkens en begeleid clienten met mentale, veelal werkgerelateerde, klachten. Dat doe ik vanuit mijn achtergrond als Psycholoog NIP (A&O) en opleiding tot mindfulnesstrainer. Daarnaast werk ik als trainer bij Sensoor; deze Stichting biedt anonieme hulpverlening middels een gesprek van mens-tot-mens via de telefoon, chat en mail.
De combinatie van deze werkgebieden en een dynamisch gezinsleven maakt dat ik met hoofd, hart en handen midden in het leven sta en geniet van de meeste momenten 😉

 

 

 

X