Back to Top

Mindfulness; terugkom-bijeenkomsten

''Mindfulness betekent: met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordeel."

Waarom

 

Om op langere termijn een stevige verankering en ontwikkeling van je Mindfulness-pad te waarborgen kun je na deelname aan de Mindfulnesstraining nog deelnemen aan diverse terugkom-sessies. Deze zijn uiteraard ook toegankelijk voor mensen die elders een Mindfulnesstraining gevolgd hebben.

Programma

 

Tijdens deze bijeenkomsten komen verschillende oefeningen aan bod die we in de Mindfulnesstraining ook beoefend hebben. Ook kun je onderling ervaringen uitwisselen over de oefeningen en de beoefening van Mindfulness in je dagelijks leven.

Een terugkombijeenkomst duurt 2 uur.  Na de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid tot napraten met een kop thee erbij.

 

Resultaat

 

Van nature is onze geest resultaatgericht. Echter, in de beoefening van Mindfulness is er geen rechtlijnig verband tussen beoefening en resultaat. Resultaat van de terugkombijeenkomst is wel dat je weer onder begeleiding en met een groep hebt kunnen oefenen en ervaringen kon uitwisselen…

Aanmelden

Aanmelding verloopt via deze website, wij nemen dan contact met je op.

Investering
€15,00 contante betaling,  dit is inclusief  napraten met thee na de bijeenkomst.

Deelnemers
6-14 personen

Data
Maandagavond 18 december 2017 van 19.00-21.00 uur. Je bent welkom vanaf 18.45 uur.

Profiel trainer

 

Karen Heijster (1974)
Ik ben moeder van drie zonen, twee cadeau-dochters en getrouwd met Leon, met wie ik ook samen werk in Klooster Mariadal. Ik geef daar Mindfulnesstraining samen met collega-trainer Leen Hermkens en begeleid clienten met mentale, veelal werkgerelateerde, klachten. Dat doe ik vanuit mijn achtergrond als Psycholoog NIP (A&O) en opleiding tot mindfulnesstrainer. Daarnaast werk ik als trainer bij Sensoor; deze Stichting biedt anonieme hulpverlening middels een gesprek van mens-tot-mens via de telefoon, chat en mail.

De combinatie van deze werkgebieden en een dynamisch gezinsleven maakt dat ik met hoofd, hart en handen midden in het leven sta en geniet van de meeste momenten 😉

 

Profiel trainer

 

Leen Hermkens (1954)
‘Het valt niet mee om mens te zijn’.
Vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk werker in de Jeugdzorg evolueerde ik naar gezins /familietherapeut. Ik raakte enthousiast betrokken bij inspirerende en innovatieve teams die zowel therapeutisch werk als opleidingswerk uitvoeren (Clas team Rubicon en Leren over Leven Antwerpen/Utrecht).
De veerkracht en het zelfhelend vermogen van zowel individuen als gezinnen heeft me daarin altijd geraakt en geïnspireerd. Het ondersteunen van verbinding, vertrouwen en waardigheid was en is voor mij een leidende waarde. Dat ‘het niet altijd meevalt om mens te zijn‘ is voor mij een wijze levensles geworden. Ook nu ik met collega-trainer Karen Heijster Mindfulnesstraining geef in klooster Mariadal, waar ik ook al heel lang woon en werk met John, blijft het ondersteunen van (zelf)heling en verbinding mijn focus.                                                                                                                                                            

 

X