Back to Top

Op een eenvoudige wijze je energieniveau verhogen

LEZING: op een eenvoudige wijze energieniveau verhogen

 

Waarom

 

 

Ons eigen energieniveau wordt continu op vele manieren beïnvloed. Soms verliezen we energie en soms ‘krijgen’ we energie. De huidige stralingsdeken zorgt voor energieverlies en als je in de flow bent, of in de natuur krijg je energie. Daarnaast hebben water, kristallen en onze gedachten ook een grote invloed op ons energieniveau….

Tijdens de lezing krijgt je hier meer helderheid over, en dit zal ik aanvullen met mijn eigen ervaringen. Ook krijg je een paar korte filmpjes te zien waarin haarfijn wordt uitgelegd hoe het eigen energie niveau en het energie niveau binnenshuis, verhoogd kan worden.

Programma

 

 

19.15 Binnen lopen, en de koffie en thee staan klaar
19.30 Start lezing
21.15 Einde lezing

Aanmelden
 
Datum en locatie:
De lezing vindt plaats op --- van 19.30 tot 21.15 uur in het Klooster Mariadal, stichting centrum 't Ven.
Adres: Schoolweg 148, 5916 PL Venlo.  

Investering
€10,-  voor de lezing inclusief thee en koffie.

Aanmelden
U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor deze lezing via deze website. Klik op de knop inschrijven.

 

Profiel trainer

 

Léon Keiren (1964)
Als vader van vijf kinderen geniet ik samen met mijn vrouw Karen van onze levensreis. Ik heb 26 jaar ervaring opgebouwd in de rol van leidinggevende, project manager en (internationaal) trainer/adviseur. Sinds 2001 leid ik een eigen praktijk voor coaching en counseling.
Als oprichter, pionier en creatief ondernemer ervaar ik veel energie, plezier en verbinding in het groeiproces van ons kenniscentrum.
Deze multidisciplinaire groep van bijzondere mensen heeft als doel een voorbeeld te zijn voor het nieuwe leven en werken.
De leerprogramma’s zijn vooral gericht op het begeleiden van de ontwikkeling, groei en welzijn van mens en organisatie.

Naast het ondernemerschap ligt mijn hart in de overdracht van kennis als gids en leraar. Mijn kracht zit daarbij vooral in verbindend leiderschap, communicatie, mind/body training en praktische levensvaardigheden. Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien hoe mens en organisatie tijdens onze begeleiding meer bewust worden en samen groeien.

X