Back to Top

Opstellingen

WORKSHOP: Opstellingen

Waarom
Een opstelling is een snelle en krachtige interventie die to the point is. De methode
maakt gebruik van al jouw aanwezige (verborgen) potentieel én lichaamsbewustzijn. Er wordt 3-dimensionaal inzichtelijk waar de kern van stagnatie zit. Daarna ontstaat er acceptatie, ruimte voor verandering en nieuw perspectief.

 

Voor iedereen die:

  • Op een ‘andere’ manier inzicht wil krijgen in persoonlijke thema’ s
  • Ruimte wil ervaren voor acceptatie en verandering
  • Meer innerlijke rust wil vinden
  • In deze download maatschappij meer ‘bewustzijn’ wil ervaren
  • De kracht van een opstelling wil ervaren

 

Programma
-Ontvangst en korte kennismaking
-Oefening ‘In elkaars schoenen’ en /of ‘Opstellen Verlangen’
-Een of twee Opstellingen

Resultaten
Deze doelgerichte interventie stelt jou in staat weer op eigen kracht in beweging te komen. Je ervaart zélf en dat geeft vertrouwen zowel fysiek als mentaal.
Vaak gehoorde reacties van klanten: “er valt een last van mijn schouders”, “nu kan ik in beweging komen”, “ik ervaar weer energie die er lang niet was”. “Zo had ik er nog nooit naar gekeken, er is me veel duidelijk geworden”.

Duur
Ontvangst vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Aanvang 19.30 uur en afsluiting om 22.00 uur.

Data
Ma 7 november 2016. Ma 12 december 2016

Deelnemers
12 deelnemers.

Investering
15 euro p.p

Profiel begeleiders

Yvonne Pluk (1972) heeft een Onderwijs, HRM (Human Resource Management),Trainings- en Coaching achtergrond en sinds 2011 actief met familie- en organisatieopstellingen (systemisch werken). Als begeleider zal Yvonne de aandacht richten op hetgeen wat bijdraagt aan perspectief. Daarnaast maakt zij voortdurend de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk van de klant. T: 06 – 15 19 12 97 E:[email protected]

Theo Geurts (1962)
Na een carrière als postbode, teammanager en consultant heeft Theo zijn eigen praktijk in Coaching en Mediation opgericht. Theo is een mensgerichte
coach die met zijn hart confronteert en u tot beweging aanzet. Hij heeft ruime ervaring in het coachen en begeleiden van persoonlijke vraagstukken alsook verander- en implementatieprocessen in organisaties. Als NMv geregistreerd mediator bemiddelt Theo bij conflicten tussen werknemer en werkgever en privé gerelateerde situaties.
T: 06 – 10 66 48 26 E: [email protected]

 

U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor deze cursus via deze website. Klik op de knop inschrijven.

Inschrijven

X