Roland Verschaeve naar Venlo!

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Roland Verschaeve, pionier in yoga en zelfontwikkeling, Centrum 't Ven zal bezoeken op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016. Steek jij ook nog teveel energie in mensen en activiteiten die niet bij je ware natuur passen? Roland vertelt je hoe jij je ware identiteit kunt ontdekken, hoe jij je Goddelijke zelf kunt worden. 

Geïnteresseerd? Neem contact met hem op via mail of bel hem op 050 33 66 97.

 

"Wanneer je beseft wie je bent, voorbij het ego, dan opent er zich een hogere wereld voor jou, een wereld van licht, schoonheid, perfectie, goedheid en liefde.
Je zal jezelf zien als een vierdimensioneel bewustzijn, waarbij je beseft dat je meer bent dan een lichaam, emoties en gedachten. Je zal jezelf ervaren als een niet-fysiek, eindeloos, onzichtbaar, grenzeloos, onbeperkt, zuiver, illuminerend licht.
 
Wanneer je beseft wie je bent voorbij het ego, dan wordt er een hogere en prachtige wereld opengesteld. De sluiers die je innerlijk licht hebben verborgen gehouden, beginnen weg te vallen, zodat je diepste goddelijke kwaliteiten -liefde, levendigheid, vreugde, harmonie, inzichten, visie, inspiratie...- tot in je leven stromen.
 
Wanneer je je realiseert wat een ruim, uitgestrekt bewustzijn je bent, zal je jezelf niet langer als een klein, machteloos en afgescheiden zelf ervaren. Angsten zullen oplossen en je zal voelen dat er een nieuw en diep vertrouwen in jou ontstaan.
 
Je zal ook gemakkelijker en duidelijker richting aan je leven kunnen geven. Wanneer je een beter besef hebt van je ruimere Zelf, zal je merken dat je over al de energie, oplossingen, kansen, ... beschikt, die je nodig hebt om te evolueren naar je hoogste toekomst.
 
Je ware identiteit kennen is één van de meest levens- veranderende stappen die je zal nemen op pad van ontwaken. Je zal jezelf dus niet enkel meer identificeren met je persoonlijkheid -met emoties, verlangens en gedachten- maar met dat hogere, onbegrensde Zelf dat je bent!
 
Met de bewustzijnsverruiming die er ontstaat door je ware zelf te kennen, zal je leven meer liefde, meer overvloed en meer vrede kennen. Je zal ook merken dat je over meer begrip, wijsheid, onderscheidingsvermogen, creatieve oplossingen, spirituele visie ... beschikt.
 
Wanneer je je openstelt voor dat oneindige Zelf zal je dagelijks leven overspoeld worden met al die wonderlijke bewustzijnskwaliteiten. Je zal voelen dat je bevrijd bent van al die beperkingen van het ego. Je zal gemakkelijker in die twee werelden kunnen leven: de materiële wereld en de spirituele wereld.
 
Dat dubbel gewaarzijn zal je toelaten licht te brengen in elke situatie waarbij je toch gebundeld blijft in het hogere bewustzijn van je Goddelijke Zelf, ongeacht wat er zich voordoet.
 
Je zal je ook steeds meer bewust worden van dat eeuwige in anderen én in jezelf: die ‘jij’ die er reeds was voor je werd geboren en die ‘jij’ die er nog zal zijn wanneer je de aarde verlaat. Dat kan je relatie met jezelf en met anderen op prachtige, verruimende manieren wijzigen.
 
Wanneer je leeft vanuit dat bewustzijnsniveau zal je al die goddelijke kwaliteiten ervaren die voortvloeien uit die verbinding met de bron van je wezen.
 
Je zal als een lichtbaken zijn voor anderen en je bewustzijn wordt een zegen voor iedereen om je heen.
 
Bron: website Roland Verschaeve.