Vrijwilligers gezocht voor paardenverzorging

In verband met buitenlandse trainingen van onze paardencoach Nadja de Vlaminck zijn we op zoek naar serieuze, verantwoordelijke paardenliefhebbers voor de verzorging van onze vier coachpaarden gedurende de afwezigheid van Nadja. Als tegenprestatie heb je de mogelijkheid om onder begeleiding van Nadja kosteloos deel te nemen aan haar workshops en trainingen.
 
Sjamanistisch coachen met paarden in opstellingen is een van de educatieve mogelijkheden binnen Stichting Centrum ’t Ven, een plek voor verbinding, groei en wel-zijn. Ventura is onderdeel van Centrum 't Ven: een klein, gezellig boerderijtje, waar onze paarden op een zo natuurlijk mogelijke manier in een paddock paradise leven. Ventura betekent voor ons ‘leren in natuurlijke rijkdom’. Het biedt faciliteiten, waar mensen onder begeleiding kunnen werken en leren in de natuur. Van kleinvee tot moestuin en dus ook met paarden onder leiding van Nadja de Vlaminck, Bitless and More.
 
Wat houdt de verzorging in?

- Het voeren van de paarden;
- Het schoonhouden van stallen, paddocks en paardentrack;
- Indien nodig additionele voer- en medische zorg.

Er is eventueel ook een mogelijkheid om in aaneengesloten periodes te overnachten in een pipowagen. De verzorging van de kat van Nadja hoort hier dan ook bij.

Enige ervaring in de omgang met paarden heeft de voorkeur, maar is niet noodzakelijk.
 
De volgende data zijn reeds (deels) bekend:
- 1 t/m 16 mei
- 2 t/m 17 juni
- juli en augustus
- 24 oktober t/m december
 
Bij interesse kun je een mail met motivatie sturen naar:
 
[email protected]
[email protected]
 
of bellen met:
Nadja de Vlaminck 0611566655
Leon Keiren 0623210099.