Back to Top

Aanbod

De kennisgebieden en mogelijkheden binnen Stichting Centrum 't Ven strekken zich uit van geboorte tot sterven en van jong tot oud.
Wij werken holistisch en geïntegreerd vanuit de filosofie van 'de vijf kamers'.

Hieronder een overzicht van expertise en programma's die wij in huis hebben:

      
De Stichting en haar onderdelen
Al deze onderdelen worden gefaciliteerd en verbonden door de visie en het gedachtengoed van de Stichting. Kleinschaligheid met professionaliteit, kwaliteit en sfeer als leidraad. Op dit moment zijn de volgende bedrijfsonderdelen, verbonden aan Stichting Centrum 't Ven, operationeel: K-n.o.w.,Samen Doen, Ventura en 't Zen.

Het resultaat

Deze tijdgeest vraagt om inspirerende voorbeelden. Nieuwe perspectieven die zakelijkheid en menselijkheid op een gezonde en praktische manier hand in hand laten gaan. Wat uiteindelijk telt is de beleving van welbevinden. Daarvoor heb je verantwoordelijkheid, voldoening en succes nodig in combinatie met de juiste werk-leven balans. Het resultaat? Ontwikkeling en groei van mens èn organisatie. Het centrale woord in alles wat wij doen is verbinding. Onze activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met de gemeenschap, overheid, zorginstellingen en lokale ondernemers. In alles wat we doen staat duurzame waarde centraal. Welkom bij Stichting Centrum ’t Ven.
X